Sätt in nya dörrar i din nya bostad

Är du på väg att flytta? Många gånger då vi köper en ny lägenhet eller hus vill vi göra förändringar. En detalj som verkligen kan lyfta en bostad är dörrarna. Det är stor skillnad på dörrar och riktigt fina dörrar. Ett tips är att sätta in nya dörrar innan flyttfirman kommer med dina möbler.

Vackra innerdörrar

Lyft din nya bostad med vackra och handgjorda innerdörrar. En dörr kan vara så mycket mer än bara en funktionell rektangel som du kan stänga eller öppna. Vill du skapa ett hem med mycket personlighet ska du satsa på vackra dörrar, golv och tak. Detaljerna som ger ditt hem en helhet och känsla. Förr i tiden la man mycket vikt vid dörrar och tak. Man hade snickarglädje både utomhus och inomhus. Det spelar ingen roll vilken stil som du gillar, allmoge eller minimalism, så kan dörrarna verkligen lyfta din bostad. Gå in på GKDoor som har egentillverkade innerdörrar, så får du en gedigen dörr tillverkad i Sverige i din egen stil. Du kan antingen välja att köpa en dörr från deras sortiment eller så specialtillverkar de en dörr för dig, så att du får något nytt och individuellt.

Planera förbättringarna i den nya bostaden

Att flytta tar väldigt mycket tid. Det kan också lätt bli rörigt. Först i den gamla bostaden när du ska sortera och packa ner saker, sedan i ditt nya hem. Det tar också tid att komma på hur man vill möblera och hur man vill ha det. Då kan det vara smart att i förväg planera vilka förändringar du vill ha i din nya bostad. Till exempel kan det vara klokt att sätta in innerdörrarna innan flyttlasset kommer. Att sätta in nya innerdörrar är dock en ganska liten renovering som du även kan göra när du har flyttat in. Ska du däremot sätta in en kamin eller slå ut en vägg kan det vara smart att göra det innan du flyttar in. Såvida det går tidsmässigt. Om det är mycket som behöver göras i bostaden kan det vara klokt om du/ni sätter er ner och planerar vilka förändringar som ni vill göra, samt i vilken ordning.

Låt flyttfirman göra jobbet

För att flytten ska gå så smidigt som möjligt är det smart att ni låter en flyttfirma göra hela jobbet. Då kan ni fokusera på roliga saker som att designa eller beställa snygga innerdörrar, besluta vilka tapeter ni ska ha och hur kaminen ska se ut. Att flytta är ju både roligt (förhoppningsvis) och mycket stressande. Du vill bli klar med bostaden så att vardagslivet kommer igång, samtidigt vill du att din bostad verkligen ska ha en skön känsla. Det tar tid att inreda och göra snyggt. Om flyttfirman får sköta flyttstädningen och flytta alla era saker, så kan du slappna av mer. Fokusera på vardagslivet och att inreda ditt nya hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *